Van Filistin’e destek platformundan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açık mektup!

REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.03.2024
A+
A-

Van Filistin’e Destek Platformu Üyesi Muhammed Garip Cesur, İsrail’in Gazze’deki katliamlarına karşı tepkilerini dile getirdi. Van’dan yapılan açık mektupta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrı yapıldı. İşte detaylar:

Muhammed Garip Cesur: Tabii, Gazze’deki insanlık dışı zulme karşı sessiz kalmamızın mümkün olmadığını düşündük. Bu mektupla Cumhurbaşkanımıza, Filistin halkının yanında olduğumuzu ve acilen somut adımlar atılması gerektiğini iletmek istedik.

Öncelikle, Türkiye’nin uluslararası alanda daha etkili bir rol üstlenmesini ve Filistin’e askeri yardım sağlayacak bir koalisyon kurulmasını talep ettik. Ayrıca, İsrail’i besleyen ticari ve yardım kanallarının tıkanmasını ve İsrail’in güvenliğini sağlayan üslerin kapatılmasını istedik. Daha fazla insani yardımın Gazze’ye ulaştırılması için de Türkiye’nin liderlik yapmasını ve ablukanın kırılmasını talep ettik. Amacımız, Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye’nin, Filistin halkının yanında durduğunu ve zulme karşı kararlı bir şekilde hareket edeceğini göstermek. Umuyoruz ki bu çağrımız, uluslararası alanda daha fazla destek bulmamıza ve Gazze’deki zulme son verilmesine katkı sağlar.

Muhammed Garip Cesur: Medya aracılığıyla bu mektubun yayılması önemli. Ayrıca, sosyal medyada etiketler kullanarak ve çeşitli platformlarda bu çağrıyı destekleyen paylaşımlar yaparak daha geniş kitlelere ulaşabiliriz. Herkesin bu zulme karşı sesini yükseltmesi ve Türkiye’nin liderliğindeki bu mücadeleye destek vermesi önemlidir. Bu röportajda Van Filistin’e Destek Platformu Üyesi Muhammed Garip Cesur, Cumhurbaşkanımıza yazılan açık mektubun arkasındaki düşünceleri ve beklentileri paylaştı. Gazze’deki zulme karşı Türkiye’nin ve Cumhurbaşkanımızın kararlı bir tavır sergilemesi ve uluslararası alanda etkili bir rol oynaması talep ediliyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın